viernes, 20 de mayo de 2011

19 de Maig



Avui s’han presentat tres treballs més.

El primer grup d’avui ha estat el format per Ana Felicó, Noemí Fernández i Chana Blanco. El seu treball s’anomena Quan es Perd la Llengua.

Aquest grup ha parlat de la situació actual del català i del què es perd quan es perd una llengua. A més a més, han fet molta referència a la importància de transmetre una llengua de generació en generació, ja que és una de les formes més productives de conservar una llengua.

He après que les societats amb determinades característiques mediambientals sol ser on es parlen més llengües.

El joc que han realitzat ha estat entretingut i a més és per a nens d’infantil, amb els que treballarem nosaltres.


A continuació, ha exposat el grup de na Úrsula Caro, Leticia Sánchez i Paula Tur. El seu treball s’anomena Aprendre Llengües, Comprendre Cultures.

Aquesta exposició ha estat molt interessant i a més a més molt relacionada amb el tema que hem tractat últimament a classe de la llengua com a part important de la cultura.

A més a més, els jocs que han realitzat m’han semblat molt  interessants ja que, per exemple, en un d’ells, combinaven expressions eivissenques amb la seva equivalència en llengua catalana.


El tercer grup d’avui ha estat una mica més improvisat, ja que han faltat alguns grups i els companys que han exposat no ho tenien massa preparat per fer-ho avui, a més a més, els faltava un component. Aquest grup està format per Pricisla Vázquez, Jose López i Eduard Solans.

El seu treball s’anomena El Dret a Parlar.  Ha estat una exposició una mica densa, que han amenitzat amb un parell de vídeos.
Crec que han realitzat una bona presentació i que es notava que han treballat el tema.

No hay comentarios:

Publicar un comentario